Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Ajankohtaista

Kurssit 2019

Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin.

Ohjaajakurssille maksutta

Suomen Latu tarjoaa vuonna 2019 jäsenyhdistyksille ohjaajakursseja maksutta. Jäsenyhdistyksellä on käytössään vuoden aikana kaksi ilmaista kurssipaikkaa per laji/toimintamuoto. Yhdistykset maksavat koulutuksista ainoastaan osallistujan matkakulut.

Toimi näin:

Ilmaispaikan käytöstä on sovittava aina yhdistyksen kesken. Voitte myös mainostaa kurssien ilmaispaikkoja jäsenillenne, jotka eivät ole vielä ohjaajia, mutta ovat kiinnostuneita ohjaamaan yhdistyksessänne.

Ilmaispaikan käyttänyt ohjaaja sitoutuu ohjaamaan sovitun määrän toimintaa yhdistyksessä, yhdistyksen määrittelemin käytännöin ja korvauksin. Suosittelemme tekemään kirjallisen sopimuksen.

Kurssilainen ilmoittautuu itse kurssille Suomen Ladun nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja valitsee osallistujatyypiksi "Latuyhdistyksen ilmaispaikka" ja nimeää henkilön, kuka yhdistyksestä on vahvistanut ilmaispaikan käytön. 

L = Lastentoiminnan kurssit
A = Aikuisliikunnan kurssit
J = Järjestökoulutus
T = Tapahtumat

VUOSI 2019

LOKAKUU

L 19.-20.10. METSÄMÖRRIOHJAAJAN SUPERVIIKONLOPPU, HELSINKI (2 OP)
Viikonloppu sisältää Metsänuppuset ja -myttyset -teemakurssin lauantaina ja Metsämörri ystävineen -teemakurssin sunnuntaina. Superviikonloppuna saat kurssit alennettuun yhteishintaan. Ilmoittaudu tästä.

L 19.10. METSÄNUPPUSET JA -MYTTYSET -TEEMAKURSSI, HELSINKI (1 OP)
Kurssilla löydetään alle 4-vuotiaille sopivat tavat retkeillä ja saadaan paljon käytännön ideoita sekä lauluja, leikkejä ja loruja pienten lasten luontokasvatukseen. Osallistuminen edellyttää Metsämörriohjaajan peruskurssin suorittamista. Ilmoittaudu tästä.

L 20.10. METSÄMÖRRI YSTÄVINEEN -TEEMAKURSSI, HELSINKI (1 OP)
Kurssilla tutustut Lohi-Valtteriin, Tunturi-Tiinaan ja Novaan ja opit näiden hahmojen omien teemojen mukaisia leikkejä ja harjoitteita. Osallistuminen edellyttää Metsämörriohjaajan peruskurssin suorittamista. Ilmoittaudu tästä.

L 26.-27.10. METSÄMÖRRIOHJAAJAN SUPERVIIKONLOPPU, KAARINA (2 OP)
Ilmoittaudu tästä.

L 26.10. METSÄNUPPUSET JA -MYTTYSET -TEEMAKURSSI, KAARINA (1 OP)
Ilmoittaudu tästä.

L 27.10. METSÄMÖRRI YSTÄVINEEN -TEEMAKURSSI, KAARINA (1 OP)
Ilmoittaudu tästä

26.–27.10. SUOMEN LADUN SYYSKOKOUS, ROKUA
yhdistyspalvelut.suomenlatu.fi/fi/kokoukset

MARRASKUU

L 2.-3.11. METSÄMÖRRIOHJAAJAN PERUSKURSSI, HELSINKI (2 OP)
Metsämörritoimintaan pääsee mukaan suorittamalla Metsämörriohjaajan peruskurssin. Kurssilla saadaan perustaidot ohjaajana toimimiseen sekä perehdytään lasten luontokasvatukseen ja varustetietouteen. Peruskurssi on kaikille avoin. Ilmoittaudu viimeistään 17.10.

L 9.11. METSÄMÖRRI ESIOPETUKSESSA -TEEMAKURSSI, HELSINKI (1 OP)
Kurssilta saat osaamista esiopetuksen toteuttamiseen luonnossa ja ideoita Metsämörrin liittämisestä esiopetukseen. Kurssimateriaali julkaistiin uudistettuna keväällä 2019 ja se sisältää mm. 50 säänkestävää tehtäväkorttia. Ilmoittaudu tästä

A 9.-10.11. OHJAAJAKLUBIN KOULUTUSVIIKONLOPPU, ESPOO
Luvassa mm. koulutusta ohjaajan pedagogisista taidoista, polkujuoksun ja maastopyöräilyn ohjaamisesta sekä toimivien esimerkkien jakamista eri ulkoilumuotojen toteuttamisesta.
SUOMENLATU.FI/OHJAAJAKLUBI

L 23.-24.11. METSÄMÖRRIOHJAAJAN PERUSKURSSI, HELSINKI (2 OP)
Ilmoittaudu viimeistään 7.11.

JOULUKUU

A 1.-30.12. TALVIUINNIN VERKKOKURSSI
Harrastajille suunnattu itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi tarjoaa jäätävän hyvät eväät talviuinnin harrastamiseen, lajiohjaukseen sekä tapahtumien järjestämiseen. Ilmoittautuminen 27.11. mennessä.

T 14.12. KIILOPÄÄHIIHTO
Kiilopäähiihto avaa hiihtokauden Saariselän tunturialueella. Kisakeskus on Suomen Latu Kiilopäällä. Hiihtotapa on perinteinen. Sarjavaihtoehtoina elämyksellinen retkisarja sekä kilpasarja.
KIILOPAAHIIHTO.FI

Ilmoittautuminen

Lisätiedot:
koulutus@suomenlatu.fi
puh. 09 8567 7470

Toteutamme kursseja myös tilauskurssimuotoisina.
HUOM! Tilauskurssit Suomen Ladun jäsenyhdistyksille jäsenhintaan!

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös