Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Ajankohtaista

Suomen Ladun frisbeegolfin mestaruudet ratkottiin Heinolassa

Kisassa oli havaittavissa iloista latuhenkeä ja jokainen pääsi heittämään kannustavassa seurassa omalla harrastustasollaan.

Tämän vuoden kisat järjestettiin 10. elokuuta Kippasuon frisbeegolfpuistossa Heinolan Ladun ja Lords of DiscGolfin isännöimänä.

Kisaan osallistui yli 30 frisbeegolfharrastajaa Suomen Ladun eri jäsenyhdistyksistä. Miesten henkilökohtaista ja yleistä joukkuesarjaa hallitsivat Kotkan Ladun heittäjät. Miesten sarjan mitalit veivät kotiin Petri Matula, Sami Penttala ja Janne Koskinen. Naisten sarjan voitti Päivä Tasa Kaakon Ladusta. Nuorten sarjaa hallitsivat Saimaan Ladun Veikka ja Topi Kekkonen. Seniorien sarjassa mitalit menivät Reijo Liukkoselle, Jussi Anttilalle ja Heikki Laitiselle.

Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta: https://discgolfmetrix.com/1045466

Kuvat: Eki Karlsson

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös

 • Luonnossa kotonaan 20 vuotta

  Luonnossa kotonaan -toiminta on ollut tärkeässä roolissa ulkoilun ja luontotoiminnan vahvistumisessa varhaiskasvatuksessa.

  11.10.2019 |

 • Edustus järjestön kokouksessa

  Suomen Ladun toimistolle on esitetty useita kysymyksiä järjestön kokouksen edustajiin ja puheenjohtajan valintaan liittyen. Tähän on koottu keskeiset tiedot edustuksesta ja puheenjohtajan valinnasta. 

  11.10.2019 | Ajankohtaista

 • Tervetuloa Maastopyörän huoltokurssille Oittaalle 16.10.

  Miten pidän oman maastopyörän hyvässä kunnossa ja puhtaana, vaihdan helposti kuluneita osia, kuten ketju ja jarrupalat tai rikkinäisen sisurin maastossa?

  07.10.2019 |

 • Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin koskee myös yhdistyksiä

  Kansallinen tulorekisteri otettiin käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot palkoista ja ansiotuloista. Vuodesta 2020 alkaen ilmoitetaan myös eläke- ja etuustiedot.

  07.10.2019 | Ajankohtaista