Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Ajankohtaista

Suomen Latu etsii uutta puheenjohtajaa

Elokuussa niin Suomen Ladun yhdistyksillä kuin jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa puheenjohtajakandidaatteja valintaraadille. Uusi puheenjohtaja valitaan lokakuussa järjestön kokouksessa.

Suomen Ladun pitkäaikainen puheenjohtaja Pekka Alanen jättää tehtävänsä tänä syksynä – 15 vuoden jälkeen. Suomen suurimman ja nopeimmin kasvavan ulkoilu- ja liikuntajärjestön puheenjohtajaksi etsitään avoimella hakumenettelyllä uuttaa kipparia.

Uuden puheenjohtajan etsintä käynnistyy elokuussa. Valintaa varten perustetaan viiden henkilön raati, jolle voi jättää ehdotuksia hyvistä ehdokkaista 19.8.–18.9.2019 välisenä aikana. Valintaraati koostuu järjestön hallituksen ja työntekijöiden edustajista sekä järjestön ulkopuolisista edustajista.

Raadin tehtävänä on esittää oma itsenäinen näkemyksensä valittavasta puheenjohtajasta järjestön kokoukselle. Lopullisen päätöksen uudesta puheenjohtajasta tekee järjestön syyskokous Rokualla sunnuntaina 27.10.2019. Syyskokouksessa ääntä käyttävät Suomen Ladun jäsenyhdistykset.

Lisätietoa valintaprosessista ja ehdotuslomake löytyvät Suomen Ladun kotisivuilta 19.8. lähtien. Ennen sitä yhdistysten ja jäsenten kannattaa aloittaa jo potentiaalisten ehdokkaiden kartoittaminen.

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös

 • Kurssit 2019-2020

  Suomen Latu kouluttaa! Kurkista koulutuskalenteriin.

  08.11.2019 | Ajankohtaista

 • Hae mukaan Suomen Ladun työryhmiin 27.11. mennessä!

  Haluatko jakaa ideoitasi, ajatuksiasi ja kokemustasi? Työryhmät ovat erinomainen tapa osallistua Suomen Ladun työhön omalla osaamisellasi.

  05.11.2019 | Ajankohtaista

 • Historiallisia hetkiä Rokualla

  Suomen Ladun jäsenyhdistykset kokoontuivat syyspäiville ja järjestön syyskokoukseen 26.-27.10. Rokualle.

  31.10.2019 | Ajankohtaista

 • Toimintasuunnitelma 2020

  Järjestön kokouksessa Rokualla hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

  30.10.2019 | Ajankohtaista