Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Ajankohtaista

Suosittu #UlkonaKuinLumiukko-kampanja jatkuu myös tulevana talvena

Tilaa ilmaiset tapahtumamateriaalit ja löydä oma tapasi ulkoilla - rakenna lumiukko!

Suomen Latu järjestää tulevana talvena viime vuonna suuren suosion saavuttaneen #UlkonaKuinLumiukko-kampanjan. Kampanjan suurimpana tavoitteena on saada ihmiset ulkoilemaan myös talvella, jolloin olosuhteet voivat olla vaihtelevat. Mikä olisikaan mukavampi tapa ulkoilla koko perheen voimin kuin rakentaa ilosta ja positiivisuudesta viestiviä lumiukkoja! #UlkonaKuinLumiukko-kampanja alkaa 2.2. ja päättyy 10.3.

Haastamme lumiukkotalkoisiin mukaan kaikki: koululuokat, kaveriporukat, päiväkodit sekä tietysti jäsenyhdistyksemme! Tavoitteenamme on yhteisvoimin rakentaa talven aikana yli 10 000 lumiukkoa ja saada sitä kautta yli 70 000 ihmistä ulkoilemaan ja hyödyntämään Suomen monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Tulevan talven kampanjassa tarkoitus on tehdä suuria ja näyttäviä tempauksia tai tapahtumia. Tempauksen voi toteuttaa yhdessä kunnan, kaupungin tai jonkin muun paikallisen toimijan kanssa. Rakentaisitteko sadan lumiukon laakson suuren valtatien varrelle vai haluaisitteko rakentaa näyttävän jättilumiukon kaupungin torille? Mahdollisuuksia on monia ja kaikkien panos tarvitaan! Myös pienemmät tapahtumat ovat tervetulleita!

Tapahtuman kampanjasivuille tullaan päivittämään vinkkejä, tietoa tapahtumista sekä lumiukkolaskuri, johon pyritään saamaan yli 10 000 rekisteröityä lumiukkoa kampanjan aikana.

Ystävänpäiväksi 14.2. järjestämme tempauksen, jossa kampanjasivulta voi tilata tai lahjoittaa haluamalleen taholle lumiukon piristämään päivää ja tuomaan iloa pihapiiriin! Ystävänpäiväkampanjaa koordinoi Suomen Latu ja ”lumiukkolahjoitukset” tullaan tekemään yhdistysvoimin. Toivottavasti saadaan mahdollisimman moni yhdistys mukaan yhteisen hyvän puolesta!

Suomen Latu tukee yhdistysten tapahtumia ja tempauksia materiaalipaketilla, jonka voi tilata TÄÄLTÄ.

Tervetuloa lumiukkojen maailmaan!

Markkinoinnin suunnittelija Petteri Tiainen
puh. 050 556 6844, petteri.tiainen@suomenlatu.fi

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös

 • Suomen Latu on myös hiihtojärjestö

  Suomen Ladun Taloustutkimuksella viime keväänä teettämän tutkimuksen mukaan 34 % suomalaisista oli hiihtänyt edellisellä kaudella. Millaisia hiihdon harrastajat sitten ovat?

  24.01.2019 | Ajankohtaista

 • Toimintakyselyn vastausaikaa vielä viikko!

  Yhdistysten puheenjohtajille saapui ennen joulua perinteinen toimintakysely, jonka vastaamiseen on aikaa 31.1. saakka.

  24.01.2019 | Ajankohtaista

 • Järjestön kevätkokous 2019

  Suomen Ladun kevätkokous järjestetään 27.-28.4. Nastolassa Pajulahden Urheiluopistolla.

  24.01.2019 | Ajankohtaista

 • Perheliikuntakysely

  Vastaa perheliikunnan kehittämishankkeen kyselyyn 25.1. mennessä ja kerro miten Suomen Ladun ja hankkeen toimenpiteet ovat vaikuttaneet yhdistysten toimintaan.

  23.01.2019 | Ajankohtaista