Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Hyvät käytännöt

Tilaa Anne mukaan kokoukseen tai retkelle puhumaan vaikuttamisasioista!

Ulkoilun olosuhde- ja vaikuttamisasiat ovat iso kokonaisuus, josta voidaan poimia kullakin alueella tai yksittäisessä yhdistyksessä ajankohtaisia asioita ja puida niitä 30 minuutista 1,5 tuntiin joko kokouksen yhteydessä, aikatauluttomasti laavulla tai reitin varrella mukavasti jutustellen.

Haluatte paikkakunnalle pulkkamäen, talvikävelyreitin, kuntoportaat tai kaupunki laskuttaa kohtuuttomasti tapahtuman järjestämisestä? Tuli lausuntopyyntö jostain, mutta mitä siihen pitäisi vastata? Onko jossain malleja maanomistajan kanssa sopimisesta ulkoilureitin perustamiseksi? Tai mallia ulkoilureittien monikäytöstä?

Pirauta minulle tai laita sähköpostia. Tuumataan yhdessä mitä asialle voisi tehdä. Mielelläni tulisin mukaan myös aluekokoukseen tai teidän retkelle - lähelle tai kauemmas.

Olen kiertänyt yhdistyksissä tarpeesta. Tilaisuudet ovat olleet antoisia ja asioita eteenpäin vieviä. Kysäisepä vaikka Mikkelistä, Tervolasta tai Hämeenlinnasta – niissä kaikissa kävin asian perästä. Eikä maksa mitään.

Talviterveisin Anne
anne.rautiainen@suomenlatu.fi
050 545 6539

Kuva: Sampsa Sulonen

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös

 • Teosto&Gramex-sopimukset

  Jäsenyhdistykset voivat hyödyntää tapahtumissaan Suomen Ladun Teosto&Gramex-sopimusta.

  27.03.2019 | Hyvät käytännöt

 • Talviuinnin turvallisuus

  Tutustu Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) ohjeisiin palveluntarjoajien velvollisuuksista talviuintipaikan ylläpitäjinä.

  27.03.2019 | Hyvät käytännöt

 • Yhdistys matkanjärjestäjänä

  Matkapalveluyhdistelmistä annetun lain soveltamisalan piiriin eivät kuulu sellaiset matkapalveluyhdistelmät, joita tarjotaan rajoitetulle ryhmälle matkustajia satunnaisesti ilman taloudellisen hyödyn tavoittelua. Tällaisia matkoja voivat tarjota esimerkiksi erilaiset yhdistykset, järjestöt, urheiluseurat tai koululuokat jäsenilleen osana toimintaansa.

  27.03.2019 | Hyvät käytännöt

 • Suomen Latu harjoitteli hiihtoa kymmenellä paikkakunnalla

  Suomen Ladun hiihtokiertue kolusi Suomea ristiin ja rastiin 25.1.-14.3 välisellä ajalla. Yhteensä kymmenen jäsenyhdistyksen kanssa järjestetyn kiertueen aikana koulutettiin 61 maastohiihdon asiantuntijaa ja tarjottiin hiihtoharrastusta edistäviä vinkkejä lähes 700:lle osallistujalle.

  27.03.2019 | Hyvät käytännöt