Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Hyvät käytännöt

Tilaa Anne mukaan kokoukseen tai retkelle puhumaan vaikuttamisasioista!

Ulkoilun olosuhde- ja vaikuttamisasiat ovat iso kokonaisuus, josta voidaan poimia kullakin alueella tai yksittäisessä yhdistyksessä ajankohtaisia asioita ja puida niitä 30 minuutista 1,5 tuntiin joko kokouksen yhteydessä, aikatauluttomasti laavulla tai reitin varrella mukavasti jutustellen.

Haluatte paikkakunnalle pulkkamäen, talvikävelyreitin, kuntoportaat tai kaupunki laskuttaa kohtuuttomasti tapahtuman järjestämisestä? Tuli lausuntopyyntö jostain, mutta mitä siihen pitäisi vastata? Onko jossain malleja maanomistajan kanssa sopimisesta ulkoilureitin perustamiseksi? Tai mallia ulkoilureittien monikäytöstä?

Pirauta minulle tai laita sähköpostia. Tuumataan yhdessä mitä asialle voisi tehdä. Mielelläni tulisin mukaan myös aluekokoukseen tai teidän retkelle - lähelle tai kauemmas.

Olen kiertänyt yhdistyksissä tarpeesta. Tilaisuudet ovat olleet antoisia ja asioita eteenpäin vieviä. Kysäisepä vaikka Mikkelistä, Tervolasta tai Hämeenlinnasta – niissä kaikissa kävin asian perästä. Eikä maksa mitään.

Talviterveisin Anne
anne.rautiainen@suomenlatu.fi
050 545 6539

Kuva: Sampsa Sulonen

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös

 • Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

  Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä. Tapahtumien lukumäärän osalta ennätyksellinen kuukausi oli toukokuu, jolloin kalenteriin oli kirjattu yhteensä yli 400 tapahtumaa.

  16.08.2019 | Hyvät käytännöt

 • Liikunnan ja urheilun ansiomerkit ja -mitalit

  Jäsenyhdistykset voivat anoa opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomerkkejä ja -mitaleita syyskuun loppuun mennessä.

  08.08.2019 | Hyvät käytännöt

 • Polkujuoksu vetää väkeä Nurmijärvellä

  Nurmijärven Latu aloitti polkujuoksut kolme vuotta sitten. Toiminta on ollut suosittua alusta alkaen. Ennätys on 53 osallistujaa ensimmäisenä kesänä.

  08.08.2019 | Hyvät käytännöt

 • 50+ liikkujien ohjaajakoulutus 24.10. Helsingissä

  Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n järjestämässä ohjaajakoulutuksessa keskitytään yli 50-vuotiaiden liikkujien toimintakyvyn ylläpitoon ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.

  07.08.2019 | Hyvät käytännöt