Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Liikuttaja on Suomen Ladun yhdistyksille suunnattu verkkolehti.

Hyvät käytännöt

Yhdistysten tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterissa

Suomen Ladun kotisivuilta löytyvä tapahtumakalenteri on yhä useamman yhdistyksen käytössä. Tapahtumien lukumäärän osalta ennätyksellinen kuukausi oli toukokuu, jolloin kalenteriin oli kirjattu yhteensä yli 400 tapahtumaa.

Kun kirjautunut käyttäjä syöttää tapahtuman Yhdistyspalvelu-sivuston kautta, tulee se näkyviin Suomen Ladun kotisivuilla heti. Tämä toimintatapa on tarkoitettu jäsenyhdistyksille. Tapahtuman julkaiseminen onnistuu myös suoraan www.suomenlatu.fi/tapahtumakalenteri-sivustolla mutta nämä tapahtumat vaativat ensin moderaattorin hyväksynnän.

Useamman päivän tapahtumat, joissa matkustetaan jonnekin, on syytä laittaa loppumaan samana päivänä kuin ne alkavatkin vaikka näin ei käytännössä olekaan. Syynä, että matkalle tai retkelle osallistuminen ei lähtöpäivän jälkeen ole enää mahdollista. Todellisen matkan keston voi kirjata lisätietoihin tai vaikka otsikkoon (Ruskamatka 7.9. vko 37).

Viikoittain toistuvien tapahtuminen kirjaaminen vaatii myös tarkkuutta. Päättymispäiväksi merkitään ensimmäisen tapahtuman päätösaika ja viimeinen kerta kirjataan vasta toiston jälkeiseen kenttään (ks. kuva).

Toivomme, että entistä useampi yhdistys alkaisi käyttää palvelua, jotta siitä aikanaan tulisi tunnetuin ja suosituin ulkoilutapahtumien kalenteri. Apua ja opastusta voi pyytää yhdistyspalvelut@suomenlatu.fi.

Tulosta

Tilaa Liikuttaja

Ajankohtaiset järjestöuutiset kuukausittain sähköpostiisi.

Lue myös